Hundegård

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Hundegård for den seriøse hundeejer

For hundeejere er den rigtige hundegård ikke noget, man tager let på. Det er trods alt gården, der holder hundene inde, og stedet hvor de kan være ubesværede og i ro.

Hos Gastrofoder.dk forhandler vi den kendte belgiske NESA hundegård, der er kendt for sin høje kvalitet og rimelige pris.

Virksomheden bag hundeburet har i over 35 år lavet bure, tilbehør hertil og elementer.

Det er derfor ikke blot en tilfældig sammensat hundegård, du køber, når du bestiller en NESA hundegård. Det er mange års erfaring, der ligger bag.

Hundegård med galvaniserede elementer

De fine elementer som hundegården består af, og som gør det let at bygge selv, er galvaniserede. Det er de både indvendig og udvendig.

Netop derfor er der mange, rigtig mange hundepensioner, opdrætter og semi-professionelle avlere og udstillere, der vælger et NESA hundegård.

Elementerne er gennemtestede og billige, fordi virksomheden har en meget stor og effektiv produktion.

Billig hundebur

Men er NESA så en dyr løsning? Nej, tværtimod selvom elementerne faktisk har dobbelt galvanisering og er galvaniserede udvendig og indvendig efter svejsningen, så er hundegårdene i et prisleje, hvor alle kan være med.

Elementerne er naturligvis gennemtestede, før de kommer i handlen, så når du finder din hundegård hos os, er det i høj kvalitet.

Så det bør være slut med at bruge et gammelt stakit eller andre nødløsninger, der skal holde dine hunde inde på sikker grund.

En hundegård til din hund – også den du ikke bruger i professionelt øjemed – bør derfor ikke være det, der ødelægger økonomien.

Byg din egen hundegård

NESA gør det let at bygge og forme sin egen hundegård, så den lever op til lige netop dine krav.

Byg selv hundegård, er på den måde med til at gøre dine hundes liv endnu bedre, fordi de får optimale forhold at boltre sig i. Det gælder, uanset om du har hvalpe, unghunde eller der er tale om ældre hunde.

Men kan jeg nu også selv bygge min egen hundegård, vil du måske sige? Ja, helt sikkert. Opsætning af et Nesa-bur er både let og logisk.

Når du har modtaget dine elementer til din hundegård, så er det i første omgang vigtigt, at du finder ud af, hvor du vil placere din hundegård.

Husk at tage højde for sol, skygge og andre ting, for det er jo ingen grund til, at du skal ud at flytte buret efter kort tid.

Start med at lægge elementerne ud og find ud af, hvor du vil have belægninger og ren jord. Det er en god ide med forskelligt underlag, så hunden har flere muligheder for at bolte sig i en NESA-hundegård.

Hundens trivsel - Bur eller hundegård?

Mange hunde har det svært ved, at familien forlader hjemmet, og de skal være alene hjemme. Derfor kræver det lidt tilvænning og træning af hunden, så den finder sig godt til rette i sin hundegård.

Hunden vil helt naturligt reagere, når den kommer i bur, men her er det vigtigt at huske, at en hund ikke er et menneske. Det er IKKE et overgreb overfor hverken den voksne hund eller den lille hvalp, der er sat i bur.

En hundegård er ikke en billig løsning, der bare er sat i verden for at hundeejeren kan hygge sig og få lidt frihed. Hundeburet er faktisk til for din hunds skyld.

Ja, hunden trives faktisk glimrende i buret.

Hunden er et huledyr og glad for sit bur

Det er igen vigtigt at slå fast, at en hund ikke er et menneske.

En hund kan godt lide ”hulefornemmelsen” og kommer til at elske sit bur. Buret må naturligvis aldrig bruges som ”straf”, for så føler hunden sig utryg ved at blive sat ind i hundegården.

Hunde elsker at krumme sig sammen og sove, hvor der er ro. Buret er hundens domæne og der, hvor huleinstinktet kommer til sin ret. 

Læg eksempelvis mærke til, at hunde også elsker at ligge under sofaen eller sofabordet – og det er præcis det samme element, der gør sig gældende.

Det er altid godt at begynde sin burtræning, mens din hund stadig er hvalp. På den måde undgås mange skader på ting i hjemmet, og det vigtigste – hunden føler sig tryg i buret, som den har vænnet sig til.

Alt til hunden hos Gastrofoder.dk

Vi er stolte af at have et sortiment, der ikke er så stort, at du også finder dårlig kvalitet blandt produkterne. Vi har valgt kun at have det, der giver dig og din hund værdi. Vi har valgt for jer – ikke fordi ”vi alene vide”, men fordi markedet er oversvømmet med alt for meget dårlig kvalitet. 

Så lad os hjælpe dig med dit byg selv projekt af elementer til hundegården. Lad os – som også er hundeejere – gøre vores til, at du får det bedste foder til dine hvalpe, unge hunde eller senior hunde – uanset hvilken hunderace du har kastet din kærlighed på. 

Vil du forkælde din hund, så se også vores udvalg af billige og sunde godbidder. Vi har også et stort udvalg af hunderfoder i højeste kvalitet., 

Ny konto oprettelse

Gar du allerede en konto?
Log ind i stedet for! Eller Reset password