Vådfoder

Der er 53 varer.

Viser 1-16 af 53 element(er)

Aktive filtre

  1/1 karton Platinum Menu...

  Platinum menu And og Kalkun indeholder kun ingredienser af høj kvalitet, der også er godkendt til menneskeføde. 42% frisk andekød, 41% frisk...
  210,00 kr.

   1/1 karton Platinum Menu Fisk

   PLATINUM MENU FISK er et vådfoder af de bedste stykker af frisk ørred (49%), frisk tun (17%) og frisk sardin (17%)  nænsomt kogt i kødets egen...
   210,00 kr.

    1/1 karton Platinum Menu...

    PLATINUM MENU FISK OG KYLLING er et vådfoder de bedste stykker af frisk kyllingekød (57%) og fisk (26%)  nænsomt kogt i kødets egen kødsaft med...
    210,00 kr.

     1/1 karton Platinum Menu...

     PLATINUM MENU Iberico og Kalkun indeholder kun ingredienser af høj kvalitet, der også er godkendt til menneskeføde. 42% frisk kalkunkød, 35%...
     210,00 kr.

      1/1 karton Platinum Menu...

      PLATINUM MENU KALKUN OG LAKS er et vådfoder af de bedste stykker af frisk kalkunkød (63%) og frisk laks (20%) nænsomt kogt i kødets egen kødsaft...
      210,00 kr.

       1/1 karton Platinum Menu...

       PLATINUM MENU KYLLING er et vådfoder af bedste stykker af frisk kyllingkød (83%) nænsomt kogt i kødets egen kødsaft med ris, grøntsager. Olier og...
       210,00 kr.

        1/1 karton Platinum Menu...

        PLATINUM MENU Oksekød og Kylling  indeholder kun ingredienser af høj kvalitet, der også er godkendt til menneskeføde. 48% frisk kyllingekød...
        210,00 kr.

         1/1 karton Platinum Menu...

         Platinum Menu Puppy er et Hvalpe foder som  vådfoder til helt små hvalpe fra 3-4 ugers alderen til omkring 6-12 måneder Puppy starter fra...
         210,00 kr.

          16 stk Bozita bidder i gele...

          Bozita Bidder i gele med er et velsmagende fuldfoder til hunde, fremstillet af svenske kvalitets råvarer.
          159,00 kr.

           16 x ELG - Bozita Bidder i...

           Kornfri vådfoder til hunde fremstille af Elg, kongen af skoven - et symbol på Sverige. Det giver denne vådfoder en unik og vild smag.
           79,00 kr.

            16 x KYLLING OG RIS -...

            Vådfoder til hunde fremstillet af Kylling & Ris til sensitive hunde, er fremstillet af udvalgte ingredienser, der er skånsom mod maven.
            79,00 kr.

             16 x RENSDYR - Bozita...

             Kornfri vådfoder til hunde fremstille af rensdyr kød, som er både mørt og magert, rensdyr giver en fyldig vildt smag.
             79,00 kr.

             Billigt og sundt vådfoder

             Vådfoder er dåsemad til hunde, der har brug for lidt ekstra. Eller sådan tænker mange i hvert fald. Man bruger det som topping på tørfoder, og hvis det fungerer, så er det skam også en ganske fin måde.

             Der er mange her i landet, der ikke er så vilde med vådfoder til hunde, fordi de synes, det er for dyrt. Men vådfoder til hunde kan faktisk være både sundt og billigt.

             Det handler som altid om at vælge det rigtige vådfoder fra den rigtige producent. Hundefoder produceres i alle prislejer og kvaliteter, men pris og kvalitet hænger ikke altid helt sammen. Lad os derfor hjælpe dig med at finde den bedste kvalitet i vådfoder til dig – det er nemlig vores store passion, at ingen hundeejer skal give mere for høj kvalitet end højst nødvendigt.

             Hvilken slag vådfoder til hunden?

             Hundeejere vil gerne sikre deres hund et langt og aktivt liv med masser af vitalitet. Vådfoder – der er sundt og billigt og et godt alternativ til hunde, der er trætte af tørfoder – kan være dette ”ekstra”, som alle har brug for.

             Mange hunde elsker vådfoder, fordi smagen er bedre og konsistensen en anden. Det handler nogle gange blot om lidt afveksling.

             Hundens ernæring er afgørende, og med en afbalanceret foderplan sikrer man sig den gode ernæringstilstand.

             Hundens vådfoder skal være rigt på de rigtige næringsstoffer, så din hund får det, den har behov for.

             Hvad har hunden behov for?

             Men hvad er det så lige helt præcist, din hund har behov for? Det kan man ikke sige noget generelt omkring, for det afhænger blandt andet af hundens alder.

             Er det en hvalp, en unghund, en voksen hund eller er gammelhund, som mange kalder en seniorhund? 

             Sundt, billigt vådfoder til hunde kan sagtens indeholde de helt rigtige næringsstoffer til hunde i alle aldre. På Gastrofoder.dk kan du finde den type, der passer lige til din hund.

             Smagen af vådfoder

             For hunden er selve indholdet af næringsstoffer i vådfoder sikkert uden den store betydning – det tager hundeejeren sig af.

             Men for hunden er det, der betyder noget, smagen.

             Hunden smager sig til rette, og kan have forskellig præference for om det smager af fisk, kød, fjerkræ, kalv, kylling, kalkun, tun, svin og en lang række andre typer af råvarer.

             Her må man prøve sig frem, for hunde vælger med smagssansen. Heldigvis er det dog sådan, at langt de fleste hunde kan lide de fleste smage af dyr i vådfoder, for smagen er mere intens og har den rigtige kødsmag i forhold til tørfoder.

             For hundeejeren – dig – handler det om at sikre sig, at der er det rigtige indhold af vitaminer, mineraler og næringsstoffer i det vådfoder, som du har valgt.

             Vådfoders indhold

             Vådfoder til hunde kan sagtens være billigt og sundt – og det må gerne indeholde en mindre mængde grøntsager og meget lidt korn.

             Det skal dog helt være kød og kødindholdet være 70 % eller mere. Det grønne bidrager med vitaminer, der jo også er vigtige.

             Vådfoder er i dag derfor fuldt på højde med andet foder, der sælges i Danmark.

             Hvalpe og vådfoder

             Når man taler om vådfoder, til specielt hvalpe, så er det vigtigt, at man ser sig godt for. De små skønne væsner, der tager de fleste med storm – kan nemlig hurtigt mistrives og blive syge eller dårlige på samme måde som små børn. Heldigvis for begge, så kommer de sig som regel også hurtigt.

             Vådfoder skal være tilpasset dine små hunde – men kan sagtens være både sundt og billigt. Der skal være fokus på indholdet, da hvalpe ikke må få for mange mineraler.

             Hvalpe, der har kløe i forbindelse med nye tænder, vil nogle gange reagere rigtig positivt ved at få et blødere foder for en tid.

             Her er det dog vigtigt, at man husker at give hvalpene noget, som de kan bruge til at gnave i – af hensyn til deres gummer. Det kan være alt lige fra griseører til en gammel gulerod, som faktisk er et hit blandt mange hvalpe.

             Gastrofoder.dk – mere end vådfoder

             Gastrofoder.dk er stedet for hundeelskere. Vi har selv stort set alle hund her i virksomheden, og det betyder, at vores vådfoder og de andre typer foder er prøvet af på vores egne hunde.

             Vi handler med billigt, sundt og god vådfoder til hunde – men også med f.eks. tørfoder og snacks. Fælles for det hele er, at det er drevet af en passion for hunde.

             Vi mener det, når vi siger – at hunden er menneskets bedste ven – for det oplever vi dagligt. 

             Gastrofoder.dk kan hele tiden bruge nye indspark fra ligesindede, så hvis du har hund og leder efter et eller andet, som du ikke synes, du kan finde her på siden, så kontakt os. Sammen finder vi en løsning til gavn for din hund og dig.

             Ny konto oprettelse

             Gar du allerede en konto?
             Log ind i stedet for! Eller Reset password