Tørfoder

Der er 25 varer.

Viser 1-16 af 25 element(er)

Aktive filtre

  10 kg Bozita Feline Indoor...

  Bozita Feline Funktion Indoor & Sterilised er et komplet helfoder, tilpasset energibehovet til katten der lever et indendørsliv eller den...
  599,00 kr.

   10 kg Bozita Feline Outdoor...

   Den aktive udendørs kat er konstant på jagt og lever et hårdt liv. Bozita Feline Funktion Outdoor & Active er et afbalanceret fuldfoder med en...
   599,00 kr.

    12 kg Bozita Original...

    Bozita Naturals Original hundefoder er fremstilles af frisk svenske kylling og har en velafbalanceret ernæringsmæssige sammensætning der egnet til...
    Fra 295,00 kr.

     Adult Mix - Platinum...

     Platinum Adult mix er et mix af 3 voksen hundefoder fra Platinum. Platinum hundefoder er et komplet tørret hundefoder lavet af 70% fersk kød,...
     Fra 379,00 kr.

      AND - Hyposensitiv...

      Kornfri hundefoder af and til sensitive hunde Faktorer som en særlig høj fordøjelighed og allergen reduktion skyldes at der kun anvendes et...
      Fra 599,00 kr.

       AND MINI - Hyposensitiv...

       Kornfri hundefoder af and til små sensitive hunde. Små hunde kendte for at være småt spisende, og har tendens til hurtigt at lide af foder...
       Fra 699,00 kr.

        Bozita Robur Active...

        Komplet hundefoder til aktive voksne hunde, særlig velegnet til hunde med et højt aktivitetsniveau, arbejdes hunde eller undervægtige hunde,...
        Fra 500,00 kr.

         Bozita Robur Adult...

         Komplet hundefoder til unge og voksne hunde med et normalt til højt aktivitetsniveau. Basic produkt i Robur sortimentet, der indeholder alt, hvad...
         Fra 500,00 kr.

          Bozita Robur Adult Mini...

          Komplet hundefoder til små racer, unge og voksne hunde med normalt til højt aktivitetsniveau, tilpasset mindre og mellemstore racer.
          Fra 200,00 kr.

           Bozita Robur Hvalpefoder...

           Komplet hundefoder til hvalpe og unge hunde, og velegnet til gravide eller diegivende tæver. Bozita Robur Mother & Puppy er specielt...
           Fra 520,00 kr.

            Bozita Robur Kornfri...

            Komplet kornfrit Hundefoder til sensitive voksne hunde af små og mellemstore racer med normalt til højt aktivitetsniveau.
            Fra 500,00 kr.

             Bozita Robur Kornfri...

             Komplet kornfrit hundefoder til sensitive voksne hunde af alle racer
             Fra 500,00 kr.

              Bozita Robur Laks og ris...

              Komplet hundefoder til sensitiv voksne normalt aktive hunde i alle aldre og af alle racer. Sensitive Single Protein Laks & Ris indeholder kun...
              Fra 500,00 kr.

               Bozita Robur Lam og ris...

               Komplet hundefoder til sensitive voksne normalt aktive hunde i alle aldre og alle racer. Robur Sensitive Single Protein Lamb & Rice indeholder...
               Fra 500,00 kr.

                Bozita Robur Light Hundefoder

                Komplet light hundefoder til voksne hunde med lavt aktivitetsniveau, velegnet til den overvægtige hunde, til ældre hunde anbefaler vi Bozita...
                Fra 500,00 kr.

                 Bozita Robur Senior Hundefoder

                 Komplet hundefoder til den ældre hund, fodret indeholder en bred sammensætning af kosttilskud der hjælper hele bevæg apperatet hos den ældre hund,...
                 Fra 500,00 kr.

                 Billigt og sundt tørfoder til dine hunde

                 En stor del af det foder, de fleste hunde indtager, er tørfoder. Derfor er det meget vigtigt, at man ikke går på kompromis med kvaliteten af foderet.

                 Tørfoder til hunde kan godt både være sundt og billigt, men man kan med fordel se sig for på det store marked for foder, for at finde det foder, der passer til ens hunds race, alder og foderstand.

                 Tørfoder indeholder nemlig meget energi, og dermed er det ekstra vigtigt, at det foder din hund får, så også er det rigtige.

                 Forskellen på tørfoder og vådfoder til hunde

                 En af de helt store forskelle på vådfoder og tørfoder til hunde er, at der ikke er meget vand i tørfoder. Der er som hovedregel ikke mere vand end 10 % - hvor det i vådfoder er helt oppe på måske 65 % vandindhold eller mere.

                 Det betyder selvfølgelig, at foderet kan holde sig friskt i betydeligt længere tid end vådfoder, og dermed er tørfoder et sundt og billigt alternativ til dine hunde. Vådfoderet fordærves nemlig ikke så let, men holder sig frisk.

                 Meget energi i tørfoder

                 Som nævnt er tørfoder nærmest en energibombe, hvor energitætheden er høj. Hunde indtager derfor hurtigt et sundt og billigt måltid af tørfoder, selvom der ikke er tale om en særlig stor portion.

                 Omregnet til dåsemad skal hunden måske spise 3-4 gange så meget mad for at få den samme energimængde.

                 Hunden får derfor hurtigt energi til de lange gåture eller jagten med tørfoder, der desuden også er et praktisk foder, der er nemt at fodre med.

                 Som en biting, men ganske vigtigt for både hund og ejer, er, at tørfoder af mange også regnes for at være godt for hundens tænder.

                 Kvaliteten af tørfoder

                 Der findes i dag en mængde udbydere af hundefoder, og derfor har vi hos Gastrofoder.dk sorteret mange producenter af tørfoder fra, der simpelthen ikke levede op til vores krav om billigt, sundt tørfoder til hunde. Det foder, vi forhandler, er lavet af de bedste råvarer, og det ses og smages på det endelige produkt.

                 Man kan i forhold til foderets kvalitet heller ikke sige, om tørfoder eller vådfoder generelt er det bedste foder, før man har sat sig ind i det enkelte foders kvalitet. Begge fodertyper har deres berettigelse i forskellige situationer og kombinationer.

                 Indholdet i tørfoderet er det, der betyder noget, når man sammensætter sin foderplan.

                 Håndtering og renheden af foder

                 Mange, der foretrækker tørfoder til deres hunde, vil straks sige, at tørfoder er fuldstændigt lugtfri, og at det er utroligt nemt at håndtere.

                 Det billige og sunde tørfoder holder da også lang tid, og der er ikke noget griseri eller splattet foder, der giver skjolder eller pletter, hvis man er uheldig.

                 Med et fejeblad og en kost eller en støvsuger er det nemt og hurtigt at rydde op selv efter de største uheld med posen med tørfoder.

                 Poserne med tørfoder er også nemme at købe hjem og lagre i tide, så man ikke pludselig står uden foder til sin hund.

                 Tørfoder lugter næsten heller ikke, og det har betydning, hvis man tager sin hund med på ferie. Ingen gider jo lugten af hundefoder i bilen, hvor der måske i forvejen er lidt trængt og trykkende.

                 Tørfoder betyder i de fleste tilfælde også mindre emballage, hvilket får større og større betydning for mange, da miljøet og emballage har betydning for de fleste. Skal man affaldssortere er mindre emballage også en lettelse i hverdagen.

                 Det rigtige tørfoder til din hund

                 Hos Gastrofoder.dk gør vi meget ud af at hjælpe dig med det rigtige tørfoder til din hund. Tørfoderet skal ikke kun være billigt og sundt, men også af bedste kvalitet.

                 Tørfoderet skal også passe til din hunds race, for det er naturligvis ikke lige meget, om vi taler om en dansk hønsehund eller en lille skødehund.

                 Behovet er naturligvis vidt forskelligt i forhold til hunderace. Men også indenfor den enkelte hunderacer er der store variationer.

                 Tørfoder til overvægtige hunde

                 Hvis din hund f.eks. er overvægtig, så skal tørfoderet være afpasset dette, så din hunds helbredsmæssige tilstand kommer i den rigtige retning.

                 Overvægt kan både forekomme, hvis hunden har for lav et aktivitetsniveau eller hvis der er tale om en hund, der er steriliseret eller kastreret.

                 Her skal du selvfølgelig have et tørfoder, der tager højde for dette. Det er vigtigt.

                 Tørfoder med kød

                 Som i alt andet foder, så handler det for tørfoder om, at der er en god råvare, der ligger til grund for foderet.

                 Godt, billigt, sundt og lækkert tørfoder til hunde kommer ikke ud af ingenting.

                 I tørfoder skal der også være en god portion kød, for hunde er kødædere, hvilket skal afspejle sig i foderet. På den måde sikrer du din hunds trivsel, samt at hunden lever op til de krav, du stiller til den, hvad enten der er tale om en jagthund eller en familiehund med et gennemsnitligt 

                 Ny konto oprettelse

                 Gar du allerede en konto?
                 Log ind i stedet for! Eller Reset password