Liste over varer efter mærke Dr. Clauder hundefoder

Der er 86 varer.

Viser 1-16 af 86 element(er)

  100 ml Led Serum - Mobil &...

  Dr.Clauder's Mobil & Fit Led Serum med stærkt effektiv koncentration af hyaluronsyre, glucosamin og chondroitinsulfat samt gelatinhydrolysat...
  199,00 kr.

   1000 ml - Dr.Clauder's...

   Complex 20 er en naturlig urteolie med umættede fedtsyrer der genopretter mavetarmsystemet og giver hunden ny livskraft, styrket immunforsvar,...
   299,00 kr.

    12 x 400 gram Assorteret -...

    Dr. Clauder Selected Meat Mix af 400 gram Selected Meat fra Dr. Clauder - 12 stk assorteret Udvalgt kød og masse af det, helt op til 98% kød...
    249,00 kr.

     250 ml - Dr.Clauder's...

     Complex 20 er en naturlig urteolie med umættede fedtsyrer der genopretter mavetarmsystemet og giver hunden ny livskraft, styrket immunforsvar,...
     119,00 kr.

      3 kg - Hvidløgs granulat...

      Hvidløgs granulat reducere risikoen for angreb af utøj (såsom tæger og lopper), takket være den naturlige virkning af hvidløg. Virker...
      319,00 kr.

       3 kg - Pigment Aktiv Algosan

       Understøtter den mørke pigmentering i pelsen. Mørkepigmenterede pelsfarver kan forfriskes med Dr. Clauder's Algosan. D r.Clauder's...
       349,00 kr.

        3,5 kg - Pigment Aktiv...

        Understøtter den rødlige og brune pigmentering i pelsen. De røde og brune pels farver bliver understøttet med Dr. Clauder's Pigment Aktiv...
        359,00 kr.

         30 x 100g Assorteret - Dr....

         Dr. Clauder Selected Meat Mix kasse af 30 stk 100 gram Selected Meat Kalkun og ris 100 gr Laks og ris 100 gr And 100...
         249,00 kr.

          320 gram - Hvidløgs...

          Hvidløgs granulat reducere risikoen for angreb af utøj (såsom tæger og lopper), takket være den naturlige virkning af hvidløg. Virker...
          69,00 kr.

           40 x 10 gram mini godbidder...

           Spand med 40 psoer 10 grams Dr. Clauder mini godbidder  Kylling Lam Okse And Se indhold m.m. under 50 grams poserne 
           199,00 kr.

            400 ml Led Serum - Mobil &...

            Dr.Clauder's Mobil & Fit Led Serum med stærkt effektiv koncentration af hyaluronsyre, glucosamin og chondroitinsulfat samt gelatinhydrolysat...
            599,00 kr.

             AND - Hyposensitiv...

             Kornfri hundefoder af and til sensitive hunde Faktorer som en særlig høj fordøjelighed og allergen reduktion skyldes at der kun anvendes et...
             Fra 599,00 kr.

              And - 50 gram - Mini...

              Dr.Clauder's Mini trainee snack Duck Mini bløde godbidder 50 gram Dr.Clauder's trainee snack med and består af 100% lækker...
              29,00 kr.

               And - 500 gram - Trænings...

               Dr.Clauder's trainee snack Duck godbidder Dr.Clauder's trainee snack med and består af 100% lækker andebryst kød. Den blide damp...
               159,00 kr.

                And - 80 gram - Brystfilet...

                Dr.Clauder's andebrystfileter er lavet af 100% lækker andebrystfilet. Skåret i fine stykker der giver en lækker luns kød til hunden. På grund...
                39,00 kr.

                 And - 80 gram - Filet...

                 Dr.Clauder's andebrystfilet Strips består af 100% lækker andebrystfilet. Filet der er skåret i tynde strips super til træning og belønning. På...
                 39,00 kr.

                 Hundemad, snacks og kosttilskud fra Dr. Clauder's i høj kvalitet

                 For hunden som for mennesket gælder det, at ”du bliver, hvad du spiser”. Derfor er hundefoder ikke noget, vi bare forhandler på Gastrofoder.dk. Vores foder er nøje udvalgt i forhold til pris og kvalitet, og din hund vil elske vores hundemad.

                 Vi er stolte over at forhandle Dr. Clauder’s hundefoder, fordi det er noget af det ypperste i forhold til kvalitet, som man som hundeejer kan komme.

                 Så har du en hund, som du vil det bedste, så bestil Dr. Clauder’s og læg mærke til din firbenede vens skønhed, vitalitet og velvære i månederne, der kommer.

                 Hunden er et rovdyr 

                 Din hund er, når alt kommer til alt, et rovdyr, og det skal afspejle sig i hundefoderet. Foder er derfor ikke noget, man skal tilføre for meget unødvendigt, som eksempelvis korn og lignende.

                 Hunden nedstammer som bekendt fra ulven eller en ulvelignende forfader, og den levede mest af småvildt. Derfor ville hunden optimalt ernære sig ved at fange små gnavere, fugle og andre smådyr – og også større byttedyr. Den ville således få et varieret foder.

                 Hunden ville æde sig gennem sener, kød, knogler, tarme med og uden indhold og måske lidt urter, græs, jord og andre ting, der ville ryge med byttet ned. Den ville ud fra kroppens behov supplere op med vidt forskelligt bytte, og naturligvis ud fra hvad der var til rådighed. Dens hundemad ville ligne Dr. Clauder’s foder ret meget i sin alsidighed.

                 Dr Clauder's er mere end blot hundefoder.

                 Hundeejerens største ansvar er at sikre hundens trivsel med korrekt foderplan og motion.

                 Det er faktisk et stort ansvar som de fleste heldigvis løfter rigtig godt, fordi de jo elsker deres hund – nøjagtig – som du gør.

                 Men markedet for hundefoder kan bestemt være svært at gennemskue. For hvad er det rigtige foder til din hund? Og hvordan vælger man sin hundemad?

                 Det var lige netop den type spørgsmål, der satte gang i Gastrofoder.dk og som endte med de produkter, som du finder på vores side.

                 Et af de typer hundefoder, vi forhandler, er mærket Dr. Clauder’s. Der er et helt igennem fantastisk foder til din elskede hund. Vi anbefaler det på det kraftigste.

                 Dr. Clauder har en lang række produkttyper som spænder over meget mere end hundemad. De producerer også kvalitets kosttilskud, Snack og godbidder og meget mere.

                 Din hunds energibehov og aktivitetsniveau bliver korrekt afstemt med Dr. Clauder's

                 Hvis dig og din hund er inde i en periode, hvor i motionerer meget, går på jagt, løber eller på anden vis har et øget aktivitetsniveau, så øges hundens energibehov naturligvis.

                 Det skal afspejle sig i dit valg af Dr. Clauder’s foder, når du vælger mad til hunden. Hundemad skal nemlig afspejle din hunds situation lige nu. Sagt på en anden måde, så skal hundefoder være tilpasset din hunds behov for næring og energi på et givent tidspunkt.

                 Et øget energibehov viser sig for eksempel også i kolde perioder, der jo naturligt nok kræver mere kropsvarme, end hvis din hund ligger i den dejlige, varme kurv under trappen eller hvor den nu er installeret.

                 Er hunden en unghund i voksealderen? Vokser pelsen lige nu? Eller andre ting, der betyder øget energiforbrug? Omvendt er din hund for fed? Ja, så skal det også afspejle sig i det foder, du giver hunden.

                 Brug foderet aktivt

                 Dr. Clauder’s er ikke kun et ualmindeligt velsmagende og lækkert vådfoder. Det er samtidigt et sundt foder.

                 Den enkelte variant har forskellige formål tilføjet, så du netop kan give det foder, der passer til din hund. Hundemad bliver dermed en måde, som du kan bruge til at ”regulere” din hund.

                 Det pågældende hundefoder retter sig eksempelvis mod led, mave, tarm, immunsystemet, pels eller hud.

                 Dr. Clauder’s Selected Meat

                 Som navnet siger, så er Dr. Clauder’s Selected Meat – udvalgt kød – til din hund.

                 Kød, kød og atter kød. Din hund er en kødæder en såkaldt carnivor, altså et dyr, der lever af og fortærer andre dyr. Den skal have kød og meget af det. Det er hundens foder.

                 Prøv at tage et kig på ingredienserne i indholdsfortegnelsen. Den vil vise dig, at vi hos Gastrofoder.dk går op i, hvilken type hundefoder vi forhandler.

                 Vi går 100 % op i, hvad de enkelte producenter tilfører til den hundemad, som vi står inde for. Derfor har vi da også afvist nogle produkter, fordi vi ikke vil sælge andet end den bedste kvalitet. De fleste her i virksomheden er hundeejere, og vi kunne ikke drømme om at sælge andet end det bedste til andre hundeejere.

                 Hundefoder er en tillidssag

                 Køb af hundefoder er og bliver en tillidssag. Derfor opfordrer vi også altid jer hundeejere til at give os feedback på det foder, som vi med stolthed sælger. Det gælder ikke kun Dr. Clauder’s hundefoder, men også andre mærker hundemad, som vi har i vores sortiment.

                 Vi er drevet af en stor passion for hunde, og mener det, når vi siger, at hundene betyder alt for os. 

                 Vores mål er at hjælpe dig til at få det bedste hundefoder til den laveste pris – og det, synes vi, at vi lykkes med. Vi glæder os til også at levere maden til din firbenede ven.

                 Ny konto oprettelse

                 Gar du allerede en konto?
                 Log ind i stedet for! Eller Reset password